>

TAKE OUT, TAKE HOME, TAKE AWAY

Gratis hemleverans Foodora Paraden

Ännu enklare take away samt fria leveranser

På Bockholmengruppens krogar står vi fortsatt med öppna dörrar redo att välkomna er, våra kära gäster. I dessa nya tider så har vi lanserat ett mycket bättre sätt för er att beställa take away från oss!

Vill ni äta hemma, på kontoret eller på annan plats? Vi har nu gjort det ännu enklare för er – nu  kan du beställa maten du önskar och sätta valfri upphämtningstid – i meddelanderutan kan du även ange ifall du vill att vi kommer ut med maten utanför restaurangen!

Köp din Take Away här
Vill du hellre ringa och beställa?
08 – 660 33 55
Få maten levererad gratis hem till dörren:
Foodora – Gratis leverans till dörren!

 

KLICKA FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL VÅRT CATERINGBOLAG

 

CHAMBRE SEPARÉE PÅ HEMMAPLAN OCH/ELLER KONTORET

För dig som ska ordna en lite större middag som kräver mer planering, till exempel en födelsedagsfest för ett 20-tal släktingar eller en lunchbjudning för dina 10 närmaste vänner.

Här skräddarsyr vi en meny eller enskilda rätter från vår restaurang, helt efter dina önskemål. Vill du ha en helkväll i Paradens anda? Vi förbereder måltiden på restaurangen och tar den sedan hem till dig. Självklart erbjuder vi full service med både planering inför, och personal under hela arrangemanget om du så önskar. Fyll i det ni redan vet nedan och skicka in det till oss så kontaktar vi er och tar fram ett förslag.